Витраж - Сезона 10 - Емисија 23

Во емисијата бележиме две вредни книжевни остварувања, збирката раскази „Улиците што ги нема“ на Оловера Ќорвезироска, и збирката мудри поуки, „Вдахновенија“ на Атанас Конески.

Гледачи: 626

Дата: 1-Јуни-2018

Време траење: 00:25:53

Категории: ВИТРАЖ

Во емисијата бележиме две вредни книжевни остварувања, збирката раскази „Улиците што ги нема“ на Оловера Ќорвезироска, и збирката мудри поуки, „Вдахновенија“ на Атанас Конески.
Во Витраж, балетскиот критичар Емилија Џипунова не потсетува на светските успеси на доајенот на балетската уметност Градимир Панков.