Бизнис 365- 28.05.2018

Една третина од компаниите во земјава имаат жени на највисоки раководни позиции.

Гледачи: 590

Дата: 29-Мај-2018

Време траење: 00:23:12

Категории: БИЗНИС 365

Една третина од компаниите во земјава имаат жени на највисоки раководни позиции. Анализираме како да се постигне баланс на родовите во бизнисот. Каква е положбата на жената во бизнис- заедницата? Женското претприемништво и предизвиците со кои се соочуваат жените- претприемачи тема во Бизнис 365...