ТВ дуел Заев- Мицкоски

По 20 години- соочување. Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, седнуваат еден наспроти друг.

Гледачи: 444

Дата: 23-Мај-2018

Време траење: 00:00:35

Категории: МРТ ПРОМО

По 20 години- соочување. Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, седнуваат еден наспроти друг.
Што сработи Владата изминатата година, што забележува опозицијата? За домашните реформи, за разговорите за името, за евроатлантските интеграции, за економската состојба...
23-ти мај во 20 часот на МРТ1, ТВ дуел Заев- Мицкоски.