Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Бизнис 365- 21.05.2018

Македонската берза во првиот квартал од годинава бележи висок раст. Блок трансакциите го движат главниот промет на берзата, а расте и тргувањето со акции.

Гледачи: 286

Дата: 22-Мај-2018

Време траење: 00:23:01

Категории: БИЗНИС 365

Македонската берза во првиот квартал од годинава бележи висок раст. Блок трансакциите го движат главниот промет на берзата, а расте и тргувањето со акции. Во Бизнис 365 анализа- дали пазарот на капитал се соочува со нова реалност? Каква е стратегијата за развој, зошто компаниите се уште се потпираат врз банкарските кредити?