Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Акцент- 17.05.2018

Во Софија средба Заев- Ципрас, се разгледувале опции, се бара решение кое треба да го заштити достоинството и идентитетот на граѓаните на двете држави.

Гледачи: 126

Дата: 18-Мај-2018

Време траење: 01:01:39

Категории: АКЦЕНТ

Во Софија средба Заев- Ципрас, се разгледувале опции, се бара решение кое треба да го заштити достоинството и идентитетот на граѓаните на двете држави. Дома, ВМРО-ДПМНЕ е подготвено за дуел на МТВ, се чека одговор од Владата.