Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Почна исплатата на субвенциите за тутунот

Почна исплатата на субвенциите за тутунот од ланската реколта.

Гледачи: 47

Дата: 17-Мај-2018

Време траење: 00:02:01

Категории: ЕКОНОМИЈА

Елизабета Митреска
Почна исплатата на субвенциите за тутунот од ланската реколта. Зголемување за производството на жолтото злато ќе добијат околу 23.400 тутунари. За годинава е постигната највисока просечна цена од 217,6 денари за килограм...