Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Можности за развој на брзорастечки бизнис за млади

Фирмите што почнуваат бизнис со пари од програмите за самовработување со еден пристап ќе може да добијат и финансиски средства од Фондот за иновации за да се развиваат.

Гледачи: 51

Дата: 16-Мај-2018

Време траење: 00:02:00

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сузана Фиданска- Стоевска
Фирмите што почнуваат бизнис со пари од програмите за самовработување со еден пристап ќе може да добијат и финансиски средства од Фондот за иновации за да се развиваат. Се отвораат можности за развој на брзорастечки бизнис за млади...