Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Прилепскиот мермер и тутун може да се најдат на чешкиот пазар

Текстилната индустрија, прилепскиот мермер и тутун може да се најдат на чешкиот пазар

Гледачи: 46

Дата: 16-Мај-2018

Време траење: 00:01:42

Категории: ЕКОНОМИЈА

Елизабета Митреска
Текстилната индустрија, прилепскиот мермер и тутун може да се најдат на чешкиот пазар, а прилепските стопанственици да влезат во електронската база на податоци со чешките компании, најаваија денеска прилепските локални власти, стопанствениците при средбата со чешкиот амбасадор. Локалните власти ќе работат на проект младите да останат во земјава...