Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Бизнис 365- 14.05.2018

Субвенционирање до 30 проценти за пораст на платите на работниците во малите и средни компании. Во Бизнис 365 анализа- колку најавената мерка реално ќе ги покачи платите во трудоинтензивните дејности.

Гледачи: 69

Дата: 16-Мај-2018

Време траење: 00:21:27

Категории: БИЗНИС 365

Субвенционирање до 30 проценти за пораст на платите на работниците во малите и средни компании. Во Бизнис 365 анализа- колку најавената мерка реално ќе ги покачи платите во трудоинтензивните дејности. Што очекува стопанството од владиниот план за економски раст?