Концерт на Националниот ансамбл за народни игри и песни „Танец“ - 2015 година

Новогодишен концерт

Гледачи: 813

Дата: 30-Дек-2015

Време траење: 01:38:20

Категории: КУЛТУРНО - УМЕТНИЧКА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Новогодишен концерт на Националниот ансамбл за народни игри и песни „Танец“ – 2015 година