Концерт на Националниот ансамбл за народни игри и песни „Танец“ - 2014 година

Новогодишен концерт

Гледачи: 439

Дата: 23-Дек-2014

Време траење: 01:33:43

Категории: КУЛТУРНО - УМЕТНИЧКА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Новогодишен концерт на Националниот ансамбл за народни игри и песни „Танец“ – 2014 година