Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Акцент- 10.05.2018

Колку се реални шансите за напредок во евро-атланските интеграции во првата половина од годинава?

Гледачи: 165

Дата: 11-Мај-2018

Време траење: 01:19:31

Категории: АКЦЕНТ

Колку се реални шансите за напредок во евро-атланските интеграции во првата половина од годинава? Зошто дома не се игра до крај со отворени карти за текот на преговорите за разликите за името? Зошто ВМРО-ДПМНЕ имало право да го постави Командант Форина за министер, а СДСМ не може да го консултира Командант Хоџа за безбедносни прашања? Вечерва во акцент на МТВ, вицепремиерката и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.