Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Свет- 09.05.2018

Ирански политичари го запалија знаметео на САД и пееја „Смрт за Америка“ за време на седницата на Парламентот. Причина за тоа е одлуката на Трамп за повлекувањето на САД од нуклеарниот договор со Иран.

Гледачи: 109

Дата: 11-Мај-2018

Време траење: 00:37:11

Категории: СВЕТ

Ирански политичари го запалија знаметео на САД и пееја „Смрт за Америка“ за време на седницата на Парламентот. Причина за тоа е одлуката на Трамп за повлекувањето на САД од нуклеарниот договор со Иран. Американскиот претседател, без оглед на меѓународните критики, објави раскинување на договорот. Тој смета дека документот е најлош досега и не го спречува Техеран во создавањето атомска бомба.