Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Свет- 02.05.2018

Новинарите и медиумските работници во фокус на надворешно- политичката емисија „Свет“.

Гледачи: 87

Дата: 10-Мај-2018

Време траење: 00:42:31

Категории: СВЕТ

Новинарите и медиумските работници во фокус на надворешно- политичката емисија „Свет“. Повод- одбележувањето на Светскиот ден на слобода на медиумите. Генералното собрание на ООН на 3-ти мај го одбелжува овој ден со цел подобрување на условите за работа на новинарите низ светот...