Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Свет- 25.04.2018

ЕУ им подава рака на земјите од Западен Балкан за членство во Унијата.

Гледачи: 68

Дата: 10-Мај-2018

Време траење: 00:36:28

Категории: СВЕТ

ЕУ им подава рака на земјите од Западен Балкан за членство во Унијата. Кој, кога и како ќе биде примен е нејасно, и одговорот е поместен во подалечната иднина. Дали дојде времето за интеграција на регионот. Дали посетата и притисокот од бриселските дипломати ќе вродат со резултат кај лидерите од Западен Балкан?