Нови технологии –БЕТТ 2018

Ексклузивна репортажа од БЕТТ 2018, единствен светски настан на кој се презентираат најниовите достигнувања од областа на технологијата дизајнирана за поддршка на образованието.

Гледачи: 143

Дата: 10-Мај-2018

Време траење: 00:42:02

Категории: ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Ексклузивна репортажа од БЕТТ 2018, единствен светски настан на кој се презентираат најниовите достигнувања од областа на технологијата дизајнирана за поддршка на образованието. Во ЕХЕЛ арената во Лондон, беа изложени 850 водечки компании, 103 возбудливи нови старт апи, со над 34.000 посетители. БЕТТ е платформа преку која се создава подобра иднина преку образовниот процес, а гледачите на МТВ имаат можност да ги видат најновите достигнувања во областа.