Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Од Табановце до Гевгелија- автопат и пет патарини

Почнуваат градежни активности за реконструкција на 30 патишта. Инвестицијата е вредна над милијарда денари- соопшти Министерството за транспорт.

Гледачи: 137

Дата: 16-Апр-2018

Време траење: 00:01:35

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сузана Фиданска- Стоевска
Почнуваат градежни активности за реконструкција на 30 патишта. Инвестицијата е вредна над милијарда денари- соопшти Министерството за транспорт. Ќе се користат домашни средства, но и пари од Светска банка и од Европската банка за обнова и развој. На делницата Демир Капија – Смоквица ќе има две патарини, но за почеток нема да се наплаќа...