ВМРО- ДПМНЕ: Наумоски да преземе мерки

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ го обвини градоначалникот Наумоски дека не презема ништо за зголемување на безбедноста во сообраќајот. Велат дека ова е втор ваков случај за две недели.

Гледачи: 57

Дата: 16-Апр-2018

Време траење: 00:00:26

Категории: МАКЕДОНИЈА

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ го обвини градоначалникот Наумоски дека не презема ништо за зголемување на безбедноста во сообраќајот. Велат дека ова е втор ваков случај за две недели.