СДММ: Мицкоски да објасни за договорот од 10,5 милиони евра

Мицкоски да објасни пред јавноста за договорот од 10,5 милиони евра веднаш по седнувањето на директорската фотелја во ЕЛЕМ, бараат Социјадемократите.

Гледачи: 43

Дата: 16-Апр-2018

Време траење: 00:00:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Мицкоски да објасни пред јавноста за договорот од 10,5 милиони евра веднаш по седнувањето на директорската фотелја во ЕЛЕМ, бараат Социјадемократите. Тврдат дека бил склучен со непосредна спогодба, со две компании.