Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Петровец- Катланово ќе биде готов до крајот на идниот месец

Реконструкцијата на регионалниот пат Петровец- Катланово се очекува да заврши до крајот на идниот месец.

Гледачи: 56

Дата: 16-Апр-2018

Време траење: 00:00:44

Категории: ЕКОНОМИЈА

Реконструкцијата на регионалниот пат Петровец- Катланово се очекува да заврши до крајот на идниот месец. Инвестицијата изнесува 34 милиони денари. На автопатот Демир Капија- Смоквица ќе има две патарини. Оваа сезона нема да се наплаќа. Се усогласува електронскиот систем на наплатните станици по должината на Коридорот 10.