Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Акцент- 12.04.2018

По Њујорк и Виена, на агентата на разговорите за името- Охрид. Средба Димитров- Коѕијас.

Гледачи: 122

Дата: 13-Апр-2018

Време траење: 00:53:20

Категории: АКЦЕНТ

По Њујорк и Виена, на агентата на разговорите за името- Охрид. Средба Димитров- Коѕијас. За прв пат се зборувало за временска рамка. Со каква динамика ќе се импелемнтира тоа што ќе се договори. Оценка- останаа малку теми, и тоа најтешките. Работни групи подготвуваат текст за спречување на иредентизмот.