Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Дигитален самит на земјите од Западен Балкан во Скопје

На дводневниот дигитален самит на земјите од Западниот Балкан што ќе се одржи во Скопје, ќе присуствуваат над 400 учесници.

Гледачи: 76

Дата: 12-Апр-2018

Време траење: 00:00:38

Категории: ЕКОНОМИЈА

На дводневниот дигитален самит на земјите од Западниот Балкан што ќе се одржи во Скопје, ќе присуствуваат над 400 учесници. Освен премиерите и ресорните министри од земјите- учесници, ќе присуствуваат и министри од седумте земји вклучени во Берлинскиот процес, како и еврокомесарот Хан и шефицата на европската дипломатија Могерини.