Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Акцент- 05.04.2018

„Акцент“ на најважниот верски празник во Православниот календар, Велигден.

Гледачи: 125

Дата: 11-Апр-2018

Време траење: 00:41:50

Категории: АКЦЕНТ

„Акцент“ на најважниот верски празник во Православниот календар, Велигден. Страдна недла, сите патишта водат кон црковните храмови. Велигден е празникот во кој тагата од Христовите страдања преминува во радост за новиот почеток. Во „Акцент“ за религијата и нејзината улога во животот.