Малиот пирот Кан

МАЛИОТ ПИРОТ КАН, емиссија, посветена на аутизмот.

Гледачи: 1825

Дата: 5-Апр-2018

Време траење: 00:29:45

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

МАЛИОТ ПИРОТ КАН, емиссија, посветена на аутизмот. Преку приказната на малиот Кан се доловува животот на семејството, во кое што се населил аутизмот. Но и напорите на здружението ВО МОЈОТ СВЕТ да се обезбедат едногодишни бесплатни дефектолошко-логопедски третмани за 25 деца од социјално загрозени семејства....