Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Бизнис 365- 02.04.2018

Најавени корекции во даночниот систем.

Гледачи: 151

Дата: 3-Апр-2018

Време траење: 00:27:56

Категории: БИЗНИС 365

Најавени корекции во даночниот систем. Финасии ќе го проверува пулсот на јавноста преку јавни дебати. Коморите стравуваат од дополнителен одлив на кадар. Во Бизнис 365 анализа- што ќе донесат реформите?