Македонскиот талент Марија Спасовска

Глас на славеј, меѓународна презентација, дипломи и освоени титули.

Гледачи: 597

Дата: 2-Апр-2018

Време траење: 00:12:51

Категории: МАКЕДОНСКИ ВРЕДНОСТИ

Глас на славеј, меѓународна презентација, дипломи и освоени титули...Марија Спасовска, девојче од Македонија.