Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Бизнис 365- 26.03.2018

Силна поддршка за микро, малите и средните компании со планот за економски раст- најави Владата.

Гледачи: 307

Дата: 27-Март-2018

Време траење: 00:20:44

Категории: БИЗНИС 365

Силна поддршка за микро, малите и средните компании со планот за економски раст- најави Владата. Во „Бизнис 365“ анализираме - може ли ова да го придвижи македонското стопанство. Доминира ли политиката над економските прашања? Одговори бараме- со какви бариери се соочуваат претприемачите, имаат ли реални проекти. Гостин во „Бизнис 365“ е Данела Арсовска, претседател на Сојузот на стопански комори.