Витраж - Сезона 10 - Емисија 15

Емисијата Витраж ја посветуваме на творечкиот пат на нашата поетеса, со хрватско потекло,

Гледачи: 236

Дата: 26-Март-2018

Време траење: 00:24:38

Категории: ВИТРАЖ

Емисијата Витраж ја посветуваме на творечкиот пат на нашата поетеса, со хрватско потекло, Љерка Тот-Наумова. Оваа писателка неодамна ја доби наградата „Книжевен мост“ што ја доделува Друштвото на писателите на Македонија.