Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Свет- 21.03.2018

За западот- нужно зло. Дома- најдоброто нешто што можело да им се случи.

Гледачи: 169

Дата: 22-Март-2018

Време траење: 00:28:31

Категории: СВЕТ

За западот- нужно зло. Дома- најдоброто нешто што можело да им се случи. Триумфот на Путин се чини дека никого не изненади, но ја одржа руската радост и лутината на повеќето лидери. Како успева да ги одржи симпатиите? За прфилот, угледот, мотивот и стратегијата на еден од најмоќните претседатели во светот- гледајте во емисијата „Свет“.