Мицкоски најави интензивни теренски посети

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски најави интензивни теренски посети.

Гледачи: 40

Дата: 13-Март-2018

Време траење: 00:00:25

Категории: МАКЕДОНИЈА

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски најави интензивни теренски посети. Според првиот човек на опозициската партија ова е важно за да се добие вистинската слика за животот на луѓето.