Одбележани 37 години од формирањето на специјалната единица „Тигар“

Секогаш подготвени за брзо и ефикасно соочување со предизвиците. Припадниците на најелитната полициска единица „Тигар“ гарант за безбедноста и сигурноста на државата. Одбележана годишнината од формирањето. Министерот Спасовски покрај поддршката за професионално дејствување, им вети и поддршка за модернизација и доопремување...

Гледачи: 34

Дата: 13-Март-2018

Време траење: 00:02:05

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наташа Гркова- Петрушевска
Брзината на дејствување и вештината препознатливи за најелитната полициска единица „Тигар“. Постојано подготвени да одговорат на задачите. Секогаш еден чекор понапред од прекршителите на Законот. Храбри и професионални, нејзините припадници со својата подготвеност, пожртвуваност и професионализам со право го докажале епитетот на единицата- елитна. Постои 37 години, со успешно спроведени акции.