Свет- 28.02.2018

Засилена дипломатска поддршка добива Балканот за евроинтеграцијата. Ќе ги скокне ли камењата на кои со децении се сопнува?

Гледачи: 212

Дата: 1-Март-2018

Време траење: 00:43:23

Категории: СВЕТ

Засилена дипломатска поддршка добива Балканот за евроинтеграцијата. Ќе ги скокне ли камењата на кои со децении се сопнува? Од каква болка секоја земја од регионот се лекува? Каква е страгијата на ЕУ за нас? Реално ли е да се надеваме дека за седум години ќе бидеме дел од големото европско семејство? Во емисијата „Свет“ за последните случувања на Балканот.