Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Бизнис 365- 26.02.2018

Во каква кондиција е македонскиот ИТ сектор?

Гледачи: 494

Дата: 27-Фев-2018

Време траење: 00:22:57

Категории: БИЗНИС 365

Во каква кондиција е македонскиот ИТ сектор? Вложуваат ли домашните компании во иновативни производи за поголема конкурентност? Во Бизнис 365 анализираме- како до побрз и подинамичен развој во овој сектор. Како да се надмине финансискиот јаз, почетните бизниси полесно да дојдат до свеж капитал...