Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Град Скопје распиша конкурс за дизајн на урбана опрема

Град Скопје распиша конкурс за студентите од Архитектонскиот факултет за идејно решение за дизајн на урбана опрема.

Гледачи: 28

Дата: 13-Фев-2018

Време траење: 00:00:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Град Скопје распиша конкурс за студентите од Архитектонскиот факултет за идејно решение за дизајн на урбана опрема. Ќе се поставува на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа. Конкурсот трае 35 дена.