Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Тевдовски: Постигната историски најниска каматна стапка

„Средствата ќе се користат за покривање на буџетскиот дефицит, за поголеми плати, за капиталните инвестиции и за враќање на стари долгови“ – министерот Тевдовски за новата еврообврзница.

Гледачи: 67

Дата: 12-Јан-2018

Време траење: 00:02:19

Категории: ЕКОНОМИЈА

Мартин Пушевски
„Средствата ќе се користат за покривање на буџетскиот дефицит, за поголеми плати, за капиталните инвестиции и за враќање на стари долгови“ – министерот Тевдовски за новата еврообврзница. Вели дека задолжувањето е со историски најниска каматна стапка.