Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Охрид: Привршуваат подготовките за одбележување на Водици

Охрид ги врши последните подготовки во пресрет на големиот верски празник Богојавление- Водици.

Гледачи: 93

Дата: 12-Јан-2018

Време траење: 00:01:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Сашо Нелоски
Охрид ги врши последните подготовки во пресрет на големиот верски празник Богојавление- Водици. И оваа година се очекува на своевидниот спектакл на вода, кога стотици млади лица ќе запливаат по светиот крст да присуствуваат повеќе илјади верници од земјата и странство.