Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

КСС најави протест на 17-ти јануари

Конфедерацијата на слободни синдикати бара средба со премиерот за да се најде решение за проблемите.

Гледачи: 44

Дата: 12-Јан-2018

Време траење: 00:01:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ана Јосифоска- Тодоровска
Конфедерацијата на слободни синдикати бара средба со премиерот за да се најде решение за проблемите. Во спротивно, се закануваат со протест. Од СОНК, пак, велат- доколку не се најде заеднички јазик со властите, во прашање е доведен почетокот на второто полугоди и работата на градинките.