Интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на прва дебата на јавниот сервис.

Дата: 05.01.2018

Време траење: 01:55:51

Гледаност: 148

Категории: Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на прва дебата на јавниот сервис. Најави нови партиски тела, Совет на претседателот и на Извршниот комитет, но и нови политики и квалитет на политичката сцена. Побара двонасочност во конструктивноста со власта. Едно од идните дејствувања ќе биде изготвувањето Закон за амнестија за притворените од собраниските настани на 27-ми април.ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО