Протест пред Министерството за правда

Членовите и поддржувачите на ВМРО-ДПМНЕ продолжуваат со секојдневните протести, против, како што велат, политичкиот реваншизам.

Дата: 07.12.2017

Време траење: 00:00:47

Гледаност: 25

Категории: Македонија

Членовите и поддржувачите на ВМРО-ДПМНЕ продолжуваат со секојдневните протести, против, како што велат, политичкиот реваншизам. И синоќа се протестираше пред Министерството за правда...ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО