Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Премиерот Заев на средби во Брисел

„Да се направи сѐ, 2018-та година да биде година на успех за Македонија со донесување одлука за почнување на преговорите за пристап“, премиерот Заев на средба со европските авторитети.

Гледачи: 49

Дата: 6-Дек-2017

Време траење: 00:02:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Марина Стојанова- Тонева
„Да се направи сѐ, 2018-та година да биде година на успех за Македонија со донесување одлука за почнување на преговорите за пристап“, премиерот Заев на средба со европските авторитети. Вели дека домашната амбиција- пристапување во Европската унија се совпаѓа со обновениот импулс за проширување. Брисел зборува за видливи резултати...