Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Димовски избран за нов претседател на ССМ

Дарко Димовски и официјално стана прв човек на ССМ.

Гледачи: 42

Дата: 6-Дек-2017

Време траење: 00:01:37

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наташа Јанчиќ
Дарко Димовски и официјално стана прв човек на ССМ. Дел од синдикатите ја напуштија седницата. Противкандидатот Пецо Грујовски обвини дека ова бил најконтроверзниот конгрес досега...