Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Независни медиуми и регулаторни тела како дел од демократизација на општеството

Обезбедување независни медиуми и регулаторни тела како дел од демократизација на општеството – делегација на ОБСЕ на средба со владини претставници.

Гледачи: 76

Дата: 14-Ноем-2017

Време траење: 00:01:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Дијана Ценевска
Обезбедување независни медиуми и регулаторни тела како дел од демократизација на општеството – делегација на ОБСЕ на средба со владини претставници. Се очекува во новиот Закон за медиуми, кој по дебати со фелата и експертите е ставен на увид на јавноста, да бидат вметнати најдобри решенија за професионализација.