Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

12 проценти од населението во Македонија има дијабетес

Се зголемува бројот на пациенти со дијабетес.

Гледачи: 38

Дата: 14-Ноем-2017

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наташа Јанчиќ
Се зголемува бројот на пациенти со дијабетес. Здруженијата од надлежните бараат решение за недостигот од инсулин. Ќе се проверува и квалитетот...