Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Расте бројот на болни од ХОББ

Пушењето и загадениот воздух го зголемуваат бројот на луѓе, кои страдаат од хронична опструктивна белодробна болест.

Гледачи: 44

Дата: 14-Ноем-2017

Време траење: 00:02:07

Категории: МАКЕДОНИЈА

Андријана Атанасовска
Пушењето и загадениот воздух го зголемуваат бројот на луѓе, кои страдаат од хронична опструктивна белодробна болест. Се намалува и старосната граница на пациентите. Лекарите советуваат- клучна е раната дијагностика...