Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Подготвени документациите за изградба на четири регионални депонии

Техничка и институционална подготовка за воспоставување интегриран систем за управување со отпадот на регионално ниво.

Гледачи: 88

Дата: 14-Ноем-2017

Време траење: 00:01:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ана Јосифоска- Тодоровска
Техничка и институционална подготовка за воспоставување интегриран систем за управување со отпадот на регионално ниво. Проект спроведен во четири општини со пари од Европската унија. Треба да профункционира и во практика...