Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Се збратимија Скопје и Сараево

Скопје и Сараево се збратимија.

Гледачи: 31

Дата: 14-Ноем-2017

Време траење: 00:01:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

Скопје и Сараево се збратимија. Двата града се заложија за потесна меѓусебна соработка во повеќе области.