Заев: ЕУ да носи похрабри одлуки за Западен Балкан

Европската унија да носи похрабри одлуки за Западниот Балкан. Македонија чека препорака за почеток на преговори, премиерот Заев ветува дека ќе испорачаат резултати.

Дата: 03.11.2017

Време траење: 00:04:55

Гледаност: 278

Категории: Македонија

Европската унија да носи похрабри одлуки за Западниот Балкан. Македонија чека препорака за почеток на преговори, премиерот Заев ветува дека ќе испорачаат резултати. За европската иднина на земјава, за членството во НАТО, за перспективите, добрососедските односи и спорот за името, Зоран Богатинов разговараше со премиерот Зоран Заев.ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО