Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

41 документарец на инернационалната „Камера 300“

Почна оценувањето на пристигнатите аматерски документарци за 25-то издание на интернационалната „Камера 300“

Гледачи: 32

Дата: 13-Октомври-2017

Време траење: 00:00:28

Категории: КУЛТУРА

Почна оценувањето на пристигнатите аматерски документарци за 25-то издание на интернационалната „Камера 300“, што ќе се одржи на 27-ми и 28-ми октомври во Битола. До жирито пристигнал 41 филм.