Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Груевски: Подобар животен стандард на граѓаните и просперитетна држава

Карванот на коалицијата „За подобра Македонија“ е во скопски Аеродром и во Велес, откако се претстави пред жителите на Берово и на Делчево. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вети нова ера за подобар животен стандард на граѓаните и просперитетна држава...

Гледачи: 67

Дата: 12-Окт-2017

Време траење: 00:05:14

Категории: МАКЕДОНИЈА

Миле Ристески
Со ваша поддршка можеме секое населено место и град да го направиме поубаво место за живеење. Имаме планови и проекти со рокови за реализација, со кои ќе го олесниме животот на граѓаните- рекоа во Делчево говорниците на митингот на Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ. Додека ние имаме конкретни решенија, нашите опоненти за 4 месеци ја урнисаа државата. Ги зголемија трошоците за живот, најавија зголемување на даноците, ги бркаат инвеститорите од земјата, а граѓаните ја губат сигурноста која ја имаа- изјави лидерот на партијата, Никола Груевски. Вели, овие избори не се само за избор на совет и градоначалник, туку се и избори во која насока ќе се движи Македонија. Груевски изјави оти за коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ, граѓаните се на прво место, а целта е повисок животен стандард. Најави и нов проект за сопствен дом и откуп на земјиште по еден квадратен метар.

 
Предлози