Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Ахмети: ДУИ ги исполнува ветувањата

Демократската унија за интеграција на средби со граѓани во Тетово, откако одржа митинг во Гостивар. Лидерот на партија Али Ахмети и кандидатот за градоначалник Невзат Бејта ги уверуваа жителите дека ќе ги исполнат ветувањата.

Гледачи: 52

Дата: 12-Окт-2017

Време траење: 00:02:16

Категории: МАКЕДОНИЈА

Андријана Атанасовска
Демократската унија за интеграција, програмската платформа за локалните избори што ќе се одржат в недела ја претстави пред жителите на Гостивар. Претседателот на партијата Али Ахмети и кандидатот за градоначалник Невзат Бејта беа информирани за текот на кампањата.

 
Предлози